HowLoo Naljepnice za trepavice Reusable Olovka za oči i Samoljepivi Vodootporne Reusable Šarene Sjajna traka za doba Lagani i prozračni naljepnice za trepavice sa Sedam boja (zlato)

HowLoo Naljepnice za trepavice Reusable Olovka za oči i Samoljepivi Vodootporne Reusable Šarene Sjajna traka za doba Lagani i prozračni

ILS 11.84

כמות הסחורה

????Jednostavnost u rukovanju i uklanjanju Konture očiju našeg višekratnu upotrebu eyeliner i naljepnica za trepavica su u blizini tijela, tako da kad stavite ih u pravilan položaj vaših očiju, možete lako držati ih, bez brige o перекосе.Kvalitetan kozmetički sastojci mogu biti potpuno prekinute, neće osjetiti nikakvu bol kada прилипании na koži, i to vrlo povoljno.Važno je da lako možete isprati sredstvo za skidanje šminke, ulja za tijelo i alkohol. ????Različiti stilovi Ima 7 boja višekratnu upotrebu eyeliner i maskaru, i ima više mogućnosti da zadovolji vaše nevjerojatna make-up.Vodootporan i sigurno za korištenje.Reusable olovka za oči i naljepnice za trepavice je vodootporan, izdržljiv i može zadržati svoj izvorni oblik i boja u roku od 3-5 dana. ????Čudno i prirodni stil Super prirodan i lagan, guste kose i tanke trake čine trepavice prirodne i pahuljasto, ne čineći teškim kapcima. 100% ručni rad, ne iritira, luksuzni, mekan, lagan, udoban, prirodan i fluffy iznad trepavica. ????Idealno za sve prigode Reusable olovka za oči i naljepnice za trepavice mogu učiniti da se sjaje u noći vještica, noćnim klubovima, maskirane fešte, karnevali, igranje uloga, rođendani, fotografije i druge prigode.Napravite svoj vlastiti jedinstveni stil.


מאפיינים עיקריים

מוצרים דומים בקטגוריה