Zidni Sadilica TFGYHE 3 KOM Ograde Okomito Sadilica Vanjska Unutarnja Dekoracija Viseći Sadilica za Vrt Balkon Ograda Trijem Željeznički Biljke Plastični Lonci za cvijeće s Drenaža(bijela)

Zidni Sadilica TFGYHE 3 KOM Ograde Okomito Sadilica Vanjska Unutarnja Dekoracija Viseći Sadilica za Vrt Balkon Ograda Trijem Željeznički

ILS 29.98

כמות הסחורה

Paket sadrži 3 plantaže,3 zidne plantaže i 3 перильных plantaže;Veličina cvjetni lonac : 9,5"Lx8.3"Hx5.5"D, 0,53 galon(tla). 【Visok odvodnje】Na dnu plantaže postoji rešetka, koja se može filtrirati vodu, kako bi smanjili rizik od korozije korijena; Kada je voda puna, uklonite čep na dnu, da očisti višak vode. 【Novi dizajn】prikladan za različite scene, zidni lonci za cvijeće možete objesiti zasebno ili u kombinaciji; Opremljen sa dvije vrste kuke, može se objesiti na zid, balkon, veranda, stupac, prednji i stražnji hodnik, ograda. 【Lijep izgled】Posude za biljke TFGYHE - dobar unutarnja i vanjska dekoracija,nakon sadnje biljke će to biti veličanstven prizor u vašem domu. 【Izvrsnu kvalitetu】Cvijet lonci TFGYHE izrađeni su od visokokvalitetnog ekološki prihvatljivih materijala PP, trajan, bez mirisa, ne boje sunca i kiše, dugotrajna upotreba ne blijedi i ne ošteti.Viseće biljke TFGYHE može se koristiti u mnogim scenama, može se objesiti na zid, ograda, balkona, ograda.Nakon sadnje cvijeća i biljaka to će biti lijep ukras kuće.


מאפיינים עיקריים

מוצרים דומים בקטגוריה