Silikon 3D Nosač za Unutarnje Referentnog okvira - Interna stalak-nosač za odrasle, Proširenje prostora za disanje, Potiče dišnog hladnoću, избегающая dodiruje nos i usta, Защищающая ruž za usne (bijela)

Silikon 3D Nosač za Unutarnje Referentnog okvira - Interna stalak-nosač za odrasle, Proširenje prostora za disanje, Potiče dišnog

ILS 13.35

כמות הסחורה

【Premium materijal】— Izrađen od prehrambene plastike, sa mat tekstura, нескользящий, netoksični, nježan na koži.Pogodan za poboljšanje udobnosti većinu maske. 【Veći prostor za disanje】— Lica nosači uzeti 3 D podršku, razvijenog u skladu s krivulje ljudskog lica, povećavaju više prostora za disanje, kako bi гладкому disanje. 【Keep Hygiene, Stay Beauty】— domaća podrška maske posebno rješava takve probleme kao što su alergije, trenje i ruž za usne, zagađivači.Zaštitite šminka, nemojte lijepiti ruž za usne. 【Množina primjena】— Pogodan za razne maske za lice, savršen za jednokratnu upotrebu maske, tkiva maske i home-made tkiva maske i sl. 【Sef 2. Ущипните i povucite masku;3. Nosite masku za lice - Kakvu korist možete dobiti ?Zgodan : Ergonomski dizajn za različite oblike lica, nježan na koži Pogodnost : Veličine dlana, lako ga staviti u džep, kad izlaziš i ne zauzima prostor.Sigurnost : Sprječavanje ulaska prašine, ne dodirivanjem direktno na usta i nos, knjige više prostora za disanje.


מאפיינים עיקריים

מוצרים דומים בקטגוריה